Automobilski nosači za bicikl

Mnogi zimske godišnje odmore provode na skijalištima, a za jednostavan transport skiji do skijališta potrebni su im nosači za skije. Normalni krovni nosači za auto također mogu poslužiti, no ako Vam je plan voziti skije, tada su nosači za skije zasigurno bolji odabir. Oni se jednostavno montiraju na automobil, te služe za sigurno prevoženje skija do odmorišta. Na njih je jednostavno montirati i skinuti skije, a ovisno o modelu ovisi i broj skija koji se može prevoziti na njima.

Univerzalni krovni nosači Nordrive

Automobilski nosači za bicikl

U slučaju da se bavite biciklizmom, tada su dobar odabir nosači za bicikl. Na njima sigurno možete prevesti veći broj bicikala, a pobrinut će se da njihovo montiranje i skidanje bude veoma jednostavno. Imajte na umu da prilikom kupnje obratite pozornost na to koliko bicikala možete montirati na krov automobila, te da prilikom vožnje automobila dok su bicikle montirane ne jurite i pazite prilikom ulaska u garaže ili tunele. Nosači za bicikl mogu se montirati i na stražnju stranu automobila, no u tom slučaju vozaču će umanjiti vidljivost iza automobila i dodatno će produljiti vozilo što može otežati parkiranje.

Nosači za bicikl
Nosači za bicikl

Nosači za bicikl mogu se brzo i jeftino kupiti online. U online trgovini Withcar.hr dostupni su razni modeli po najboljim cijenama. Prednosti online trgovine su mnogobrojne, a svakako se najviše ističu povoljne cijene koje su omogućene zbog manje potrebe za radnom snagom u trgovini i plaćanjem najma prostora. U svakom slučaju, u njihovom web shopu možete birati između raznih modela krovnih nosača, te su dostupni i krovni i stražnji nosači za bicikl.

By admin