Sjenila za auto

Mnogo je istraživanja dokazalo da su sunčeve zrake opasne. UV zračenje svima smeta, a pogotovo ljubimcima, djeci i starijim ljudima te onima s većim rizikom za kožne bolesti. Ne smijemo zaboraviti da je Sunce, osim što je opasno, vrlo naporno. Nitko se ne želi u udobnosti svog automobila „kuhati“ na suncu! Sjenila za auto mogu postati vaš najbolji prijatelj te vam olakšati i uljepšati iskustvo vožnje, pogotovo na duge staze!

Najjednostavniji način za riješiti sve probleme je staviti tamniju prozirnu foliju na stakla, ali to obično rade profesionalci za neke veće novce i to je onda proces koji se teško i vraća unatrag.

Čitajte i sljedeći članak: Problem velikog izbora tepiha za auto

Osim želja, potreba i mogućnosti, kada se kupuju tepisi za auto vrlo važan parametar čini i dominantna klima mjesta prebivališta.

Sjenila za auto puno su praktičnija i jeftinija

Sjenilo kao sjenilo, ili? Mnogi misle kako mogu samo ušetati u dućan ili u web shop Withcar.hu i kupiti bilo koja sjenila za auto, ali stvar je u tome da zapravo postoji više vrsta sjenila. Vjerovali ili ne, i za njih postoji znanost!

Vrste sjenila za auto
Gdje možemo staviti sjenila za auto

Prva vrsta su takozvana vakuum sjenila koja možete naći doslovno bilo gdje. Supermarketi su puni njih u sezoni, najjeftinija su opcija, ali su svakako i najneatraktivnija. Takva su sjenila obično od sintetike i ne mogu se baš dugo koristiti. Ipak, zamjenjiva su i tada vam je zaista svejedno koliko traju.

Vrste sjenila za auto

Postoje različiti modeli sjenila za auto: od crnih do šarenih do onih sa slikama. Boje ne mijenjaju svojstvo zatamnjivanja. Neki vole i isprintati svoje fotke na sjenila ili fotke likova iz crtića kako bi djeci uljepšali vožnju.

Druga vrsta su klizne zavjese. One se za rub prozora drže ljepljivom trakom i zanimljivi su dodatak automobilu, ali nisu ništa efikasnije od onih običnih sjenila.

By admin